Tips på presenter till nyfödda

Har du en vän som fått barn? Det hör oftast god ton till att ge en liten present till barnet och de nyblivna föräldrarna och det finns många saker att välja mellan. En present är alltid uppskattad och det behöver inte vara en väldigt dyr present heller. Här kommer lite tips för vad som kan passa att ge bort till en nyfödd bebis.

Tips på presenter

Babyfiltar är alltid en bra sak. De kan användas länge och barnet växer inte ur dem. Är det en lurvig och mysig filt i en tilltagen storlek kan barnet ha den högt upp i ålder som extrafilt i sängen eller som mysfilt i tv-soffan.

Leksaker är heller inte en dum idé och du hittar fina leksaker hos lellistore.se, både att leka med eller att ställas på hyllan som en fin minnessak. Du kan även göra leksaken lite mer personlig genom att beställa den med barnets namn på. En träelefant i ett dragsnöre med barnets namn på håller länge, ser fin ut och passar som en minnessak även när barnet är vuxet.

En annan bra sak är byggklossar i trä. Alla barn behöver öva på koordinationen och kreativiteten, och med lagom stora byggklossar kan barnet göra det tillsammans med föräldern eller med dig. Klossarna håller dessutom att smakas på, kastas runt och staplas till höga torn som faller ner med ett brak. Med kvalitet och ofarlig färg är klossarna även ett bra och hållbart val ur miljöaspekten. Barnen är det finaste vi har så det gäller att ge dem en bra förutsättning i livet och låta dem använda sin kreativitet.

Tänk ut presenter som kan komma till nytta för barnet och föräldrarna. Ett nyfött barn behöver inte silverskedar eller halsband utan snarare lite leksaker, en dreglis eller en snuttefilt. Kanske en barnvagnsmobil eller varma goa tofflor om fötterna. Surfa in hos Lellistore och hitta dina personliga presenter till bebisen!