Gör fint med Mrs Mighetto

Mrs Mighetto är ett märke som har blivit allt mer omtalat, speciellt i barnfamiljer och i familjer där man är intresserad av inredning. Från den här designern kan du köpa fantastisk och sagolik inredning, tapeter eller tavlor som passar för att göra barnrummet mer ombonat och modernt, samtidigt som produkterna ger en gammal och romantisk touch till inredningen. Något som är bra att komma ihåg är att alla produkter som säljs från Mrs Mighetto endast kommer i en begränsad upplaga. Sortimentet byts ständigt ut för att säkerställa att alla får ett mer unikt och personligt hem och kan inreda som man själv önskar.

Sätt ihop ett vackert Mrs Mighetto-rum

Att bli totalt förälskad i alla de produkter och motiv som Mrs Mighetto producerar är inte speciellt svårt. Här är det mjuka och dova toner som gäller och motiv som rådjur, rosor, kaniner, duvor och svanar som gäller, men även en och en annan bläckfisk och katt har gjort entré. Det som skiljer designen från många andra är just hur sagolika motiven är. Varje poster, tapet eller förvaringsask ser ut att komma direkt från Alice i underlandet, bortsett från allt det galna. Vill du inreda barnets rum kommer du ha mycket att välja mellan. Satsa på ett par underbara tapeter eller sätt upp några enstaka posters som får vara rummets mittpunkt.

Mrs Mighetto är en svensk designer som, med hjälp av sina produkter, kan förvandla det tråkigaste barnrum till något hämtat från sagornas värld. Utöver motiv på posters och papper så finns det även figurer som du kan knäppa fast på babygymmet eller babymobilen. Den som önskar kan även beställa hem en pekbok från tillverkaren och naturligtvis håller alla produkter samma röda tråd. Mjuka färger och sockersött är det som gäller. Inred med Mrs Mighetto och få ett stilrent, modernt och unikt rum till ditt barn.